×

Proteinová směs - více než 20% bílkovin!
Objednej výhodné kilové balení >

Váš nákup
0 Kč

Sušení mrazem – odborně lyofilizace nebo také desikace

Odhadovaný čas čtení: 4 minuty

MarinaMarina přidala 12. 4. 2022 Další články

V poslední době se u nás rozmohl takový „nešvar“. Lyofilizované potraviny. Co si ale pod tím představit, když vám to slovo pomalu ani nejde přes pusu? Tento způsob konzervace je stále více populární a rozmanitost používaných produktů stále narůstá, přitom ale nejde o převratný objev. 

Sušení mrazem – odborně lyofilizace nebo také desikace
  1. Teorie
  2. K čemu je to dobré?
  3. Co všechno lze „zlyofilizovat“?
  4. Jak využit lyofilizované ovoce?
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 20 %

99 Kč

495,00 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 10 %

599 Kč

249,58 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 20 %

99 Kč

495,00 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 20 %

99 Kč

495,00 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 20 %

89 Kč

445,00 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem

Nastavení ochrany soukromí

Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".

Souhlasím, pokračovat na web

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Souhlasím se všemi