×

Proteinová směs - více než 20% bílkovin!
Objednej výhodné kilové balení >

Váš nákup
0 Kč

Sušení mrazem – odborně lyofilizace nebo také desikace

Odhadovaný čas čtení: 4 minuty

MarinaMarina přidala 12. 4. 2022 Další články

V poslední době se u nás rozmohl takový „nešvar“. Lyofilizované potraviny. Co si ale pod tím představit, když vám to slovo pomalu ani nejde přes pusu? Tento způsob konzervace je stále více populární a rozmanitost používaných produktů stále narůstá, přitom ale nejde o převratný objev. 

Sušení mrazem – odborně lyofilizace nebo také desikace
  1. Teorie
  2. K čemu je to dobré?
  3. Co všechno lze „zlyofilizovat“?
  4. Jak využit lyofilizované ovoce?
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 20 %

99 Kč

495,00 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 10 %

629 Kč

262,08 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 10 %

349 Kč

145,42 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 10 %

239 Kč

99,58 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem
Nakup víc,
zaplať míň
sleva 10 %

599 Kč

249,58 Kč/100 g

Brzy sklademBrzy skladem