Sacharin, acesulfam, cyklamáty, aspartam... Umělá sladidla, která jsou součástí naší výživy již mnoho let, mají jednu podstatnou výhodu oproti řepnému cukru – prakticky nulový energetický obsah a jsou řádově několiksetkrát sladivější než sacharóza. To jsou tedy klady, ale co zápory? Stále se objevují pochybnosti, zda tato sladidla jsou opravdu zdravotně nezávadná, a tato diskuze není zdaleka uzavřená. Proč tedy nevyužít raději benefity ověřených steviol-glykosidů?
Steviol-glykosidy jsou sladidlo se sníženým energetickým obsahem.
Složení:
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
Skladem
399 Kč
Není skladem Hlídat dostupnost
129 Kč
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.