Ořechy v přirozeném stavu bez dalších úprav jsou pro naše tělo vždy nejzdravější. Para ořechy pocházejí z jihoamerického kontinentu ze stromu juvie ztepilá. Jejich sběr je náročný a probíhá ručně, to se také odráží i na jejich ceně. Jsou bohaté na tuky a bílkoviny a ocení je ve svém jídelníčku vegetariáni i vegani. Para ořechy jsou obsahují velké množství minerálních látek, obzvláště hořčíku a selenu. Na přijaté denní množství prvku selen pozor, je pro náš organismus nepostradatelný, ale ve velkém množství může být i toxicky. Obsah cukru je pro změnu minimální.
Neochucené para ořechy jsou výborné jen tak na chroupání, jsou součásti mnoha směsí se sušeným ovocem. Výborné jsou jemně opražené, nadrcené a přidané do granoly nebo ranní kaše. Také je můžete rozemlít a použit pro přípravu mléka.
Suché skořápkové plody.
Hmotnost balení (g): | 0 - 100 |
Kategorie | Ořechy |
Typ | Naturální |
Druh | Para ořechy |
Životní styl | Bez éček, Bez přidaného cukru (Low Carb) |
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 2857 kJ/693 kcal |
Bílkoviny | 14,3 g |
Sacharidy | 4,2 g |
- z toho cukry | 2,3 g |
Tuky | 67,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 15,1 g |
Sůl | 0 g |
Složení: jádra PARA ořechů 100 %.
Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.
Minimální trvanlivost: 10-12 měsíců.
Země původu: Bolívie.
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.