DOPRAVA SE ZÁSILKOVNOU ZDARMA NA VŠE / 7. - 10.10.
Ořechy v přirozeném stavu bez dalších úprav jsou pro naše tělo vždy nejzdravější. Mandle jsou bohaté na vitamíny E a B2, které patří mezi významné přírodní antioxidanty. Z minerálních látek bychom rádi jmenovali obsah hořčíku, draslíku, železa nebo vápníku. Nezapomínejte, že nejvíce prospěšných látek se nachází ve slupce, takže mlsejte, pokud možno mandle neloupané. Svým složením jsou velmi vhodné i při redukčních dietách, obzvláště v těch nízkosacharidových.
Jádra mandlí můžete chroupat jen tak na svačinku, ve směsí se sušeným ovocem, přidat si je do snídaňových cereálii nebo kaše, výborná je mandlová mouka nebo mandlové mléko či máslo, skvěle se hodí na pečení i vaření.
Expertem na mandle je americká Kalifornie, která patří k největším exportérům těchto ořechů. Také prý jsou i nejchutnější, ale to necháme posoudit vás.
Suché skořápkové plody.
Hmotnost balení (g): | 0 - 100 |
Kategorie | Ořechy |
Typ | Naturální |
Druh | Mandle |
Životní styl | Bez éček, Bez přidaného cukru (Low Carb) |
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 2649 kJ/632 kcal |
Bílkoviny | 18,3 g |
Sacharidy | 19,1 g |
- z toho cukry | 4,8 g |
Tuky | 52 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4 g |
Sůl | <0,025 g |
Složení: jádra sladkých MANDLÍ 100 %.
Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.
Minimální trvanlivost: 12 měsíců.
Země původu: USA.
Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.
Copyright 2022. Provozovatel e-shopu ETEE, s.r.o. IČ 14201151
Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím, pokračovat na web".
Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.